9 hajápolási tippek, hogy minden nőnek tudnia kell

Drága ősz haj, a haj nem ÜBERpflegen! Ezek a 9 hajápolási tippeket nyújt az egészséges, szép haj, te pedig semmit sem ér.

Ha a szolgáltatások köre, a haj-samponok, szérumot kaptak, vagy maszkok lehet teljesen érthetetlen. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a szépség egy csoda tehát megéri! Az igazság az, hogy ezek a 9 egyszerű szabályok segít megőrizni a haj szép, egészséges – kevés, hogy nincs pénz!

9 egyszerű szabályok segít megőrizni a haj szép, egészséges

Hajmosás-pause: a kevesebb gyakran mossa meg a haját, annál jobb. Mert a gyakori Mosás elveszítik természetes védőréteg. Próbáld meg lépésről lépésre, hogy még egy napot várni, a következő hajmosás, észre fogod venni, abban az esetben a zsír nem olyan gyors után.

foto16A haj mosás módszer: Még akkor is, ha a Haj mosás technikák sok rossz: A kíméletes mosás csak a megközelítés nagyon erős semmiből, majd elhagyni a Terjeszkedés. Szóval, száraz haj, illetve fejbőr lehet finoman faggyú, elhalt sejtek maradványait hajformázó termékek megszabadulni anélkül, hossza pedig a végén a csomózás, vagy feszült.

Meleg hőmérséklet, hogy ne Túl forró a víz a száraz haj. Ezért azt javasoljuk, hogy mindig meleg hőmérséklet, haj hálás lesz. Aki mer, akkor öblítsük le a hajat, túl hideg, bezárja a kutikula biztosít Extra Ragyog.

Megtalálni a megfelelő gondozása a hajad: tudtad, hogy a sérült a hajad túl intenzív osztályon? Jobb, ha hagyod, hogy egy szakmai tanácsot, mit kezelés alkalmas a hajad! Ez az ököl hajápolás szabályai:

  • Öblítési: kipirulás működik párhuzamosan a sampont, mert ez biztosítja, hogy a nyílt felületen a haj simított mosás után teszi a hajat, így jobb comb. Nem törvény, szabály szerint, hosszabb, mint egy perc alatt, de alkalmas a mindennapi használatra.
  • A kezelés-öblítés: Kur-kondicionáló egyesíti a hatalom egyetlen kúra sebességgel mosás. Jön használják azokban az esetekben, amikor a haj nagyon különleges, talán–, hogy megfullad után is minden mosás.
  • Kezelés: a kezelés, vagy maszk hatol mélyen a haj, – attól függően, hogy a hozzávalókat, hogy a haja meg kell javítani, vagy fontos érdekel anyagok hajtott. Az expozíciós idő egy kicsit több, mint egy öblítse le, de ez elég ahhoz, hogy használja a gyógyszert, ha egyszer egy héten, hogy táplálja a haj optimálisan.

Vége töredezett Rendszeres csipke vágás, fontos, hogy megóvja a haj töredezett, mert a végén a Haj egyszer kolis, a haj megosztási tovább folytatni. Amellett, hogy vizuálisan tesz valamit, mert ép tippek, hogy a haja dúsabb, egészségesebb nézd.

Extra tipp: Ha a haj hossza akarom elveszíteni, nem kell haj-Vágás, hogy megpróbálja – mivel a haj marad!

Jó éjt frizura: Aki flechtet hosszú haj, éjjel egy zsinór, feltételezhető, hogy ez túlzás, mivel a folyamatos súrlódás a párnát.

foto17

Napvédő a hajam nyáron a haj kell, mint a bőrünk, bármilyen fényvédő. Azt javasoljuk, hogy használja a haj ápolás spray-k, amelyek permetezni, mint a nap a krémet, a haj védelme.

Fém nap: a legjobb haj zenekarok vagy klipek, nem fém használt, mert a hő a nap, illetve súlyosan károsíthatja a hajat, feleslegesen. Alternatívák, például puha rugalmas szalagok haj, fa haj klipek, hanem elegáns, hajpánt.

A megfelelő szárítsd meg hajszárítóval, közepes hőfokon szinten, száraz abba az irányba, a haj növekedését, így a haj nem lesz feszített túl sokat, mert a hő, a pikkelyes réteg simított a haj lesz fényes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.